torsdag 4. mars 2010

Smekker i lange baner ...
Før jul sydde jeg en hel haug av disse smekkene, men de ble pent lagt i skuffen uten trykknapper, og der ble de glemt, inntil i dag da en hyggelig dame trengte netopp en smekke til en gave, godt jeg har kunder som kan hjelpe meg med å få ting ut av skuffene;)

Siklesmekker i forskjellige mønstret jerseystoffer, alle smekkene har fleece på baksiden, smal overlocksøm og trykknapp til lukking.

Størrelse: en størrelse, baby

7 kommentarer:

 1. Jättefina allihopa! Nästan så jag hoppas på min bebis kommer bli en riktig dreggelbebbe så jag ska få användning för sådana här tuffa dregglisar :-)

  SvarSlett
 2. Kjempefine...masse fine mønstre : ))

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for kommentar på bloggen min! Helt enig i at vi ødelegger for oss selv med disse Ela-prisene. Til vanlig jobber jeg som grafisk designer og byrået mitt ville jo tatt bedre betalt for bare blidebehandlingen en det jeg nå får for et ferdig designet, klippet, sydd, strøket, fotografert, bildebehandlet og sendt-hjem-i-posten-produkt... Skal prøve å være nøye på prising, du får si i fra hvis det er noe du reagerer på!

  Tingene dine er forresten veldig fine og forseggjorte!

  SvarSlett
 4. Så stili' med kontrastsømmen! Elsker skystoffene :wow:

  SvarSlett
 5. Dette ser det ut som du har gjordt mange ganger! ;) Jeg er litt nybegynner og synes ennå ikke jeg får til svingene på siklesmekkene. Der går det alltid galt. Har du noen tips? Et tips er kanskje smal overlocksøm. Har brukt bred....

  SvarSlett
 6. kjempefine. Hvor kjøper du skystoff? Har lenge vært på jakt etter, men finner ikke noe sted.

  SvarSlett