søndag 1. november 2009

Flere jeans ...



For tredje gang syr jeg opp disse myke og komfortable småbarns jeansene, 12 nye bukser. Par av buksene ble solgt med det samme, en av mine faste gode kunder ønsket allerede og sikre seg en bukse til i neste størrelse, det var jo hyggelig. Buksen på bildet er jentemodellen med linningsfor i rosastripet bomull, som denne tunikan. Jeg har også en guttemodell med grønnstripet linningsfor, som jeg foreløpig mangler bilde på.
Størrelser: 80, 86, 92, 98, 104, 116
Pris: 295,- og 325,-

10 kommentarer:

  1. Flotte bukser! Passformen ser super ut :)

    SvarSlett
  2. Hei du :))Godt med rolige dager innimellom.
    Jeg og H. var hjemme alene i helgen og har kost oss foran symaskinen og i sofakroken med gode filmer i fred og ro. Formen hennes er ikke den beste for tiden så vi holder et rolig tempo..
    Jeg elsker trær og ønsker meg flere i hagen. Særlig på baksiden av huset hvor det bare er en naken gressplen..Jeg skulle gjerne overtatt bjørka jeg :)
    Fysj for en grå dag det er i dag..Høljregnet gjorde at jeg ikke orket å gå ut i lunsjen men holder meg her foran pc'en :)
    Koselig bukser du har sydd :))

    SvarSlett
  3. Utrolig fint når du viser bukse, alene og på en modell. Du har så fin logo og merkelapp. Det ser så profft ut: )

    SvarSlett
  4. Jeansen var riktigt snygga, precis din stil i dina kläder som du syr. Det är så snyggt med enhetlig kollektion kläder. Själv syr jag i en salig blandning av tyger och kläder. Helt galet! Ha en fin vecka! /petra.h

    SvarSlett
  5. Hej där! Så du bodde i Malmö 1993? Ja, det var ett tag sedan. Det har hänt en del sedan dess. Vi har fått Öresundsbron över till Köpenhamn, så man kan åka över till Köpenhemn med tåget och det tar 20 minuter. Jag älskar Köpenhamn och att strosa där på gatorna och titta i småbutiker. Dessutom bygger man för fullt i hela Malmö nu med tanke på Citytunneln som ska göra att man oftare kan åka över till Köpenhamn. Helt galet i Malmö nu och jätterörigt. Min lärare som jag hade på Tillskärarakademin nu under 2008-2009 hette Helene, hon startade också upp Designskolan en gång i tiden så hon jobbade där, men jag vet inte säkert om det var under det året du gick där. Hade du henne som lärare kanske i mönsterkonstruktion? Det hade ju varit ett sammanträffande! Ha det bra! /petra.h

    SvarSlett
  6. Tack så mycket för dina fina kommentar hos mig! Och du själv gör jättefina barnkläder tycker jag.

    SvarSlett