torsdag 22. oktober 2009

Ullfleece bukse ...





Gode og varme ullfleece bukser for de kalde høst og vinterdager, super under regntøy og parkdress. Sydd i mørkbrun ullfleece med turkise stikninger, strikk i livet og nederst på bena.
Størrelse: 80, 86, 92, 98

8 kommentarer:

 1. Så deilig med ullfleece! :o)
  Det er noe med julemarsipanen, den er virkelig fersk nå... :o)
  Ha en fin helg,
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 2. Hei Moia!
  Så flink du er til å produsere mange fine ting! Den lilla kjolen i innlegget under var superherlig. Er jo en stor lillafantast jeg.
  Deilige fleecebukser også i fin gråfarve. Deilig med helgen! Kos deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hej, kul att hitta hit. Jättemycke fina kläder och fina färger. Jag tittar gärna in igen.

  SvarSlett
 4. Hej där! Måste säga att du gör superfina kläder. Det ser så välsytt och fint ut. En duktig sömmerska helt enkelt. Gillar din blogg supermycket! På tal om att sy idag. Har inte sytt någonting alls idag, måste jag erkänna. Ha nu en superfin helg och njut av hösten! /petra.h

  SvarSlett
 5. Liker bloggen din kjempegodt. Fantastisk fine barneklær:)

  SvarSlett
 6. disse ser jo deilige ut!!!
  kurset jeg går på var noe jeg fikk igang etter et annet kurs hos henne tidligere!!vi har totalt 8 kvelder a 150 kr kvelden,og er er 9 ivrige syentusiaster der samtidig!!vi syr nesten de samme tingene,kan velge gute og jentesett og størrelser selv.skal ialt sy 3 hele sett fra onion.stoffene velger vi selv hjemmefra eller vi kjøper fra hennes store utvalg!veldig moro å se hvor forskjellige settene blir!!!og alt annet av utstyr kan vi kjøpe og noe låne av henne,inkl maskiner!jeg har spurt henne om et furs om voksenklær på mål etterpå,g tror hun var gira på det også sammen med resten av gjengen!!!!moro hobby!!!

  jeg har ikke kjøpt overlock enda.........tester enda ut hos sydama.ting tar tid! men er det ikke fint å kunne ha coverpro også?er det tungvindt å ha det i samme maskin som overlock?for da må en mekke om maskinen vel........eller er der fint å ha en egen coverpromaskin utenom???

  SvarSlett
 7. Gode bukser til minstemann slik at hun/han holder seg gode og varme i vinter!
  Jøss så mye flott du produserer!!
  Ble det loppis på deg i helgen da?
  På Nordseter stod en stor flott trekasse full av Norgesglass som var solgt og jeg tenkte på deg men du hadde sikkert sendt melding om dere skulle avgårde..I hvertfall var det mye fint på sesongens siste.. :)

  SvarSlett
 8. Hei! Så flott blogg du har, og de ullklærne dine er helt nydelige!

  SvarSlett